Dogecoin pyrkii jatkamaan nousutrendiä uudistumisesta huolimatta

Dogecoin-kehittäjien tavoitteena on parantaa kolikon suorituskykyä viimeaikaisen hyppyjen valossa.

  • Kehittäjät ovat julkaisseet Dogecoin Core 1.14.3: n, joka sisältää merkittäviä suorituskyvyn parannuksia.
  • Yhteisö on ottanut uutiset vastaan, koska DOGE-aiheisten viestien määrä sosiaalisessa mediassa on kasvanut viimeisen 24 tunnin aikana.
  • Riippumatta siitä, että meme-kolikko on tärkeän vastusesteen alapuolella, kun taas sen aktiivinen osoitemäärä pienenee.

Dogecoin on jälleen valokeilassa, kun kehittäjät ovat julkaisseet uuden protokollapäivityksen. DOGE istuu kuitenkin toimitusesteiden alla, mikä voi estää hintojen nousun.

Dogecoinin valmistelu joukkojen adoptiota varten

Dogecoinin takana olevat kehittäjät ovat ymmärtäneet, että kryptovaluutan muotoilua on hiottava edelleen vastaamaan nousevaa vauhtia, jonka se on nähnyt vuoden alusta lähtien. Sellaisena on julkaistu uusi versio Dogecoin Client Core -sovelluksesta, joka tarjoaa kriittisiä suorituskyvyn parannuksia.

Johtavan Dogecoin-ylläpitäjän Ross Nicollin mukaan päivityksen tarkoituksena on pitää protokolla toimintakunnossa ja valmiina Bitcoin Pro käytettäväksi taustamerkkiä maksuvälineenä. „Ihmiset sanovat, että se on vitsi kolikko, mutta olemme hyvin varovaisia ​​huolehtimaan koodista“, hän kertoi Coindeskille. „Kun se lähti liikkeelle, huomiota herätti uudelleen ja haluamme pitää valuutan toiminnassa.“

Dogecoin Core 1.14.3 parantaa asiakkaan synkronointinopeutta vähentämällä merkittävästi aikaa, jonka solmu lähettää lohkojen lataamiseen. Päivitys lyhentää myös oletusarvoista mempoolivälimuistiaikaa 336 tunnista 24 tuntiin. Tavoitteena ei ole, että mempoolissa olisi tapahtumia yli muutaman minuutin.

DOGE on jäykän vastuksen edessä

Vaikka Dogecoinin viimeaikainen kehitys on synnyttänyt salakirjoitusyhteisöä, markkinaosapuolet eivät tunnu olevan kiinnostuneita DOGE: sta nykyisellä hintatasolla.

Uusien päivittäisten osoitteiden määrä verkkoon liittyessä laski 50% viimeisten kolmen viikon aikana. Noin 34700 uutta Dogecoin-osoitetta luotiin tänään verrattuna 69000 uuteen osoitteeseen, jotka luotiin 8. helmikuuta.

Verkon jatkuvaa supistumista voidaan pitää pessimistisenä signaalina, koska se osoittaa käyttäjien omaksumisen vähenemisen ajan myötä. Verkon kasvua pidetään usein yhtenä tarkimmista hintaennusteista; kun verkko kutistuu pitkäksi aikaa, hinnat pyrkivät romahtamaan.