Bitfinex hackers verplaatsten ongeveer 2.550 BTC, terwijl Bitcoin zich richtte op $11K.

Bitfinex hackers hebben nog een deel van de Bitcoins (BTC) overgedragen, die de afgelopen vier jaar zijn gestolen van de cryptocurrency exchange. Dit is de laatste transactie van de hackers nadat ze tegen het einde van juni een kleiner bedrag hebben overgemaakt. Intussen kwam deze overschrijving omdat Bitcoin in de richting van $11.000 bewoog.

Bitfinex hackers verplaatsten meer dan $27 miljoen aan gestolen Bitcoins.

Terwijl Whale Alert op maandag tweette, verplaatsten Bitfinex-hackers ongeveer 2.550 Bitcoins naar een onbekende portemonnee. Dit gebeurde tussen 12:41 uur en 13:49 uur ET. Op het moment van de transactie was het totale bedrag van de verhuisde Bitcoin Profit gelijk aan $27.349.638. Dit markeert nog een grote verhuizing van de gestolen Bitcoin voor dit jaar.

Na de tweets van Whale Alert werden de 2.550 Bitcoins verplaatst in een totaal van negen transacties. De meeste van deze transacties droegen een driecijferige Bitcoin, waarvan de hoogste 476,32 BTC was, die op dat moment 5.147.316 dollar bedroeg. Slechts twee transacties hadden een tweecijferige Bitcoin, waarvan de minste 86,266727 BTC was met $897.606.

De laatste keer dat Bitfinex hackers de gestolen cryptos verplaatsten was op 24 juni. In 20 verschillende transacties verplaatsten de Bitfinex hackers een kleiner bedrag van $5 miljoen.

Bitfinex hack

De cryptocurrency exchange, Bitfinex, werd naar verluidt ergens in augustus 2016 gehackt, en de aanvallers maakten met een totaal van 120.000 BTC weg. Op dat moment zouden de van de beurs gestolen Bitcoins ongeveer 72 miljoen dollar bedragen, gebaseerd op de waarde van de Bitcoin toen. Echter, deze zelfde Bitcoins zullen op dit moment tot $1 miljard waard zijn.

Bitfinex had een ruilmiddel gecreëerd om haar klanten terug te betalen voor de gestolen Bitcoins. Ongeacht het hacking-incident werkt de cryptocurrency exchange, en het is nog steeds een go-to exchange voor veel digitale valutahandelaren en -investeerders.