Bitcoin voittaa 30 000 dollaria ja nousee edelleen 32 000 dollaria

Bitcoin on rikkonut toisen tärkeän psykologisen virstanpylvään hinnannousussaan, mutta se ei ole pysähtynyt 30 000 dollariin, mutta on lisännyt muutaman tuhannen dollarin muutamassa tunnissa. Kolikko on tällä hetkellä noin 32 300 dollaria ja näyttää nousevan hieman enemmän.

Ei ole paljon ehdotettavaa siitä, miksi Bitcoin on tehnyt tämän äkillisen liikkeen yli 20 000 dollaria sen jälkeen, kun se pysyi jonkin aikaa viime vuoden lopussa. Mutta vuoden 2021 alussa johtava salaus on ollut jonkin verran merkittävää liikettä ja uusi esteiden rikkomisvaihe.

Rikkoo 30000 dollaria
Kun Bitcoin onnistui murtamaan alkuperäisen 20 000 dollarin psykologisen esteen muutama viikko sitten, kolikko saapui uudelle alueelle, joka oli avoin kaikenlaisille liikkeille. 10 000 dollaria päästäksesi 30 000 dollariin tuli kuitenkin hyvin vähän vastustusta vastaan, koska Bitcoinin hinta nousi näennäisesti vain muutamalla pienellä korjauksella matkan varrella.

Jos etsit merkintää HODL Bitcoiniin pitkällä aikavälillä, älä nikkeli ja penniäkään merkintää. Et aio hikoilla muutaman tuhannen dollarin epätäydellistä sisäänpääsyä, kun se on 100 000 dollaria, 200 000 dollaria ja 300 000 dollaria vuodessa ”, suosittu tilastotieteilijä Willy Woo tiivisti, kun Bitcoin osui 30 000 dollariin.

Ainoa tie on ylöspäin?

Vielä on nähtävissä, mitä tämä uusi 10000 dollarin kiinnike tuo Bitcoinille ja kuinka helposti se siirtyy 40 000 dollariin kolikon. Monet odottivat enemmän vetäytymistä ennen kuin Bitcoin saavutti 30000 dollaria, jotta se voisi silti olla toiminnassa hinnan noustessa.

Viimeinen suuri ralli, joka vei Bitcoinin kohti 20 000 dollaria vuonna 2017, perustui puhtaaseen spekulointiin ja ahneuteen, kun taas tällä kertaa kolikon ympärillä on suurta institutionaalista kiinnostusta ja institutionaalista ostoa.

Bitcoin on aina ollut kohti institutionaalista käyttöönottoa, mutta on todella tuntenut sen vasta tänä vuonna markkinoiden romahtamisen jälkeen Covid-19: n ansiosta. Suuret instituutiot ovat rikkoneet Bitcoinin ostamisen muureja, ja heidän oikeutuksensa viimeaikaisesta hinnankorotuksesta on lumipalloa, joka toivottaa uudet ostajat tervetulleiksi suurilla rahoilla.

Käännekohta?
Seuraava Bitcoinin nousun vaihe, sen hinnan mukana, on sääntelyviranomaisten kyky pysyä mukana. Vaikka Bitcoinille on myönnetty selkeä asema SEC: ltä ja muilta sääntelyviranomaisilta, salaustilaa selvitetään edelleen – kuten käy ilmi Ripplestä ja XRP: stä, jotka joutuvat SEC: n oikeudenkäyntiin.