Anthony Pompliano: Bitcoin (BTC) er værdifuld, fordi ingen kan f * ck med det

Morgan Creek Digital medstifter og Bitcoin-tyr Anthony Pompliano forsøger at overbevise iværksætteren Dave Portnoy om at købe og holde BTC på lang sigt.

I et nyt interview på Pomp Podcast er Pomplianos tonehøjde centreret om Bitcoins høje niveauer af knaphed og sikkerhed

”Bitcoin har naturligvis kun 21 millioner [mønter]. Og det hele bag det er den stærkeste computerkraft i verden. Så bogstaveligt talt er computernetværket, der kører Bitcoin Revolution, stærkere end noget andet i verden. Ingen regering, ingen kan hacke det, fordi det er det stærkeste computernetværk i verden …

Så i stedet for at regeringen siger: ‚I dag skal vi udskrive flere penge‘ … med Bitcoin kan de ikke gøre det. Fordi der kun er 21 millioner, og en computer kører det. Så den eneste måde at skifte computer på er, hvis mere end halvdelen af ​​befolkningen er enige om at ændre, hvad computeren gør. Der er ingen gammel fyr i en jakkesæt, der siger: ‚Vi skulle udskrive flere penge.‘ Intet menneske er involveret i at træffe beslutningen, det er enighed for alle involverede. Så grunden til, at det bliver så værdifuldt, er, at ingen kan kneppe med det. ”

Men Portnoy forbliver ikke overbevist. På trods af at han tjente lidt penge med Bitcoin i sin korte tidshandel med krypto, kalder han stadig BTC en Ponzi

”Bitcoin er i mit sind kun et stort Ponzi-skema … Jeg forstår, hvad jeg tror, ​​jer synes, det er. For mig er det en Ponzi-ordning, som du kommer ind i, og du bliver bare ikke den, der er tilbage, der holder posen. ”

Selvom Portnoy siger, at han foretrækker aktier på grund af deres mere forudsigelige karakter, kalder Pompliano aktiemarkedet for en fidus.

”Aktiemarkedet, ved du, hvordan du siger, at det altid stiger? … Siden 1971 har det været en direkte 45-graders vinkel – et par dråber eller hvad som helst, men lige op – det er fordi den er denomineret i dollars. Hvis du betegner det samme aktiemarked i guld, er aktiemarkedet nede siden 1971. Aktiemarkedet er en komplet fidus med hensyn til påløbende værdi. Det er al den dollar, der devalueres. ”

På trods af sin skepsis siger Portnoy stadig, at han sandsynligvis vil købe BTC igen i fremtiden.